sliipi

inte skrivit på X antal dagar. för krångla internet , sen har jag varit allmänt tröttt.
Jag är en seriös jobb kvinna som jobbar aset av mig. jobbajobbajobba.
mitt nya taxfree jobb är kul. det är anorlunda. vi har skapligt kul jag och isabel. perosnerna roar oss :P
många karaktärer. jobbat 8 dagar i sträck nu , blir inte ledig förens lördag. hmmmmm vill fan inte jobba mer nu. vill va ledig :P men på fredag kommer joss med min kära militär cykel :D:D och på lördag ska vi ha lördags mys. ! kan bli mys.

inflyttad i det nya fancy palacet iaf :D fan va nöjt vårat boende är. våran lägenhet ( inte för att skryta) är skiit fin. finesserna är många... jupp. våran nya samboo. jensan. är en kul typ. så ja vi har det gaaanska roligt om kvällarna :P
i helgen blev det en stänkare med pettan , helene , jensan jag och isabel. icus fick vara petts chaffis. så hon drack saft ;) men vi hade det rikigt trevligt. jens presenterade sitt liv :P mest i bilder. haha

nej nu ska jag nog ta och sussaa. är sliiiiiiiiten efter alla hårda jobb dagar.

och en sak. fyfan va jag hatar folk som inte fattar engelska , flinar och nickar med huvudet , eller ser ut som om jorden håller på å gå under........ bläää fan , dom fattar inget.. och jag är så bright och fattar för myckeet så jag till och med kan förklara " ska du ha en förseglad påse och byta flyg " på typ icke konverterbart språk med fingrarna.

sen är jag trött på alla jävla snoffsar med sina förbannade amerixa express snobb kort som dom viftar med stup i kvarten och köper parfymer och champanger för multum. lägg pengarna på nått bättre. japp. nu ska jag sova :D
snart en ny dag med meget spännande överraskningar. ingen dag är den andra lik :D

MARIA BERG

kaaaaos

våran dag har varit totalt upp och ner.
somnade halv 8.... klaaarvacken. jätte roligt. menmen
sen skulle vi skriva vårat KÄRA kontrakt på den superfiiina lägenheten vi fått
men med villkor att vi kunde säga upp den med 2-3 månaders uppsägningstid..
jag och isabel åkte till lägenheten. började skriva på kontraktet. upptäckte efter en stund. att kontraktet sträckte sig ett åååååååååååååååår utan uppsägningstid med två månder. inte bra inte bra....
men jag och isabel. som är två väldigt BRIIGHTA brudar. mmm jo vad fan gör vi. jag skriver på papperet. intalar oss att det löser sig. intalar mig att det är OK att ha en lägenhet på 10 000 i ett ÅÅÅÅÅÅR.
visste inte om vi skulle skratta eller gråta när vi kom till insikt i bilen på väg hem. men.
vi kom på en genial lösning.
isabel hade personliga problem. måste flytta tillbaka till sverige på direkten. med OMEDELBARVÄRKAN.
och jag och min sambo (vilket inte är min sambo) vill flytta ihop istället. och han vill stå på lägenheten.
så  där kom räddaren i nöden in i bilden. jens och vi fixar en bra deal. han står före. och ja nu har vi fått en lösning på det hela.. vi blir nog ett bra team vi 3. plus maggan :P
jaja ibland är man smart !
ska väll försöka pallra mig i säng nu. ska upp 4 imorgon. FYYYYYRA. ddet är fan mitt i natten ju.. galet. vill INTE.
menmen inskolning i taxfreen imorgon. TUMMEN UPP.



 



MARIA BERG


helvettesnatt.

Aldrig haft så ont nångång. såg ljuset i tunneln...
magen värkte så innåthelvette. trodde enda utvägen var att bli köttad och få blindtarmen ut tagen. men nej.
fick åka iväg , sitta i nån vänte kö trodde jag skulle avlida på fläcken. men visst norska läkare är ju BRA!! sen klämde och tryckte han.. men nej , blindtarmen var i fint skick. nedrepartiet var istället inte helt bra skick. hade tydligen fått en kraftig urinvägsinfektion , som var på väg mot njurarna. så det blev antibiotika och hem. men samma smärta igen. vilket inte kändes lika kul , ja jag kunde ju ta en panodil var hans klyftiga svar. att jag inte tänkte på det innan :):) så hem till sängen igen. tuuur att jag hade så snälla bokamrater som hjälpte mig. isabel gav mig varmt te , pettan läste roliga historier fast inte för roliga sa han , jag fick inte skratta för mycket. då fick jag för ont. helene gav mig petflaskor med varmvatten som jag kunde ha under täcket , och erica värme vetekudde :P så efter X antal stund , närmare moronen kunde jag börja andas normalt och falla in i sömn. så nu blir det inte annat än ta det lungt dom närmaste dagarna. jag som skulle börja jobba igår. och jaaa , som straff för det får jag tidigt pass nästa vecka , börja 5 istället. MMM me like ;)
 
Pett , erica och helene har flytt landet till bulgarien. inte alls avis , nu när dom säkert steker med en paraply drink. jag får ju vara i det ljuvliga regnet i norge :) men jag och isabel klarar oss rätt fint , kollar in alla våra fina gamla kort. dagarna får sig många goda skratt. vilka tider ! :P maggie har även visat sig. brabra tycker jag..
vi har nyss kollat en rikigt bra film.. kan jag starkt rekomendera. i klass med mina söndagsfilmer. Sleepers hette den...
tror jag ska kojjsa och kolla lite tv och försöka sova snart =)

hejjsvejjs
MARIABERG

















lyssna och njut..


Miami Inc

En slapp söndag. har mest degat , kollat på två jäävligt bra filmer i mitt snörvlande förkylande. G.I Jane och American History X. fällde några tårar , tänkte lite på livet. jaa , den sista var en uppryckare. jag vet att jag är lite old , alla har reda sett X filmen. men bättre sent än aldrig. och jaa , den var göör bra.
Nu är det lekstuga igen , pettan leker apa , erica är ledsen för att hennes blåbrillor är borta och helene undrar vilka skor som passar bäst på bulgariens stränder , dom lämnar nämligen landet imorgon natt. HALV FEM ska dom anlända flygplatsen (NATTETIIIID!?!? och vem är snäll nog om inte JAG och köööör dom ).. ojoj.
Jag har huvudvärk , och helgen är över , och imorgon är det dags att inta flygplatsen för lite papperskoll för att kolla upp jobbet , gulgruvan på flygplatsen , spritens , parfymen och det sötast billiga hemland. juste , taaxfreeen..
Nu börjar Miami inc , programmet värt att se. Konsnärena som får mig att vilja gadda mig , deras värk är underbara..

Sen ska jag även dela med mig av min söndagsmusik. den rikigt bra låten. har hittat en rad nya bra låtar. MEN goding som fortfarandde biter sig fast. skadar ju inte att lulla den ännu en gång..
Snart kommer isabel , med min tranbärsjuice. hoppas jag. ska klunka många liter... tror att en urinvägsinfektion börjar göra sig hörd. NOTNOT.. så det blir get killed med suuuur tranbär :) i hope it work.

Hejjsansvejjsan.....
MARIABERG!



Dagsigen.

Nu har jag fått min fina bloggsida uppdaterad. All cred till pärtan lindhamn som har fixat denna sida , all fantasi låg hos honom. jag fick en färdig sida i handen , gjord och skrivbar !
Jahaa , lite infoooo. Tillbaka i norge , nya tag :D
tillbringar mina drömmandetimmar hos pett,icus och helene. varje dag är ett tillägg i cirkusskolan. vi har ett äventyr varje dag.. men det roligaste hittils. var dom filmer vi hittade på min internetsurfandevän datorn. X antal från dåtidens fester i dom uråldrade skogarna.. vi fick oss ett gott skratt. H A H A..
just nu har peter pettan lindhamn tagit fram sina kockiska kunskaper och lagat thai. duktiiigt.
inskrivning om taxfree jobbet i veckan. kan bli bra. kolla på lägenhet nu. kan bli bra
MEN FÖRST OCH FRÄMST.
EN VAARM APLÅÅD FÖR PARTYANIMALET öööörjan myggan MALM.
:D



RSS 2.0