Weej

Memememe

Dags för ett kragryckand.

ska bli en seriös skrivare. dela mina många väldigt realistiska tankar med er nyfiknasjälar.
varit en liten ostabil början på mitt bloggande känner jag. men anledningen är att mycket har hänt , 17e maj har visst passerat. och det blev en annorlunda 17e maj för min del , firad från en klart annan synvinkel , Xantal svenskar packade hit sig och packa livet ur sig. galet med folk på stan... underhållande människor med hattar framför sig för ett birag eller två vart du än kollade. så vi slog oss ner i det exemplariska vädret för en bärs istället ! tittade ,lät radarna gå. ja det var en annorlunda fest ,men rikigt trevligt. !!  lite tivoli hann vi även med :D Det var så det snurra i magen.

jonas , jenny, therese , maggie , titti , sanna , killgänget på det , jobbarpolarna , trevligkärring tillgranne , liina , killarna på det , ja många att tacka för en göy helg :D och samboe såklart. 

nu är veckan och verkligheten tillbaka ,  den röda lyan på lissvägen 6 och den runda kiosken på edåkersvägen närmar sig. inte många dagar kvar. jag vill ta med mig clasohlson och all personal hem , placera dom i stan och låtsas som att allt är som vanligt. vill inte lämna alla , inge vidare. samtidigt som det svenska gräset ropar. kluvna sitgar. men beslutet är taget. men jag ska nog välja ut ett offer , ett offer från jobbet som jag ska krympa och stoppa i fikan , sen glasa in och titta på då och då ;) haha sovmorgon den här veckan , skönt. fast å andra sidan är den snart slut och det innebär att nästa vecka börjar jag 7 inte lika kul.. men dagen blir lång , mer bli gjort ;) sen kommer syster , nästa helg. det blir bra :) hon saknas.

nu ska jag nog sova lite. min nacke gör ont , har nog fått nån vipplers. man vet aldirg när man bor med kristin , då kan allt häna , huvvena flyger. haha ska nog sova på golvet inatt , jennys madrass är fortfarande uppbädad. det såg inåtthelvette inbjudande ut :P nej godnatt gott folk.

och ja , min blogg är inte fin. men en är under operation peter lindhamn. så vi väntar. och ser ;D


nattiinatti /

Stödkrage.

Jag skull behöva en ställning som kunde hålla upp mitt huvud. det väger ton.. okej mitt vergshuvve brukar vara stor , tung som en melon. men nu , nu äre fan mer som en sprängfylld aluminuimballong kombinerat med vatten. huvudet dunkar och värker. nääsan är tjock som en  köttbulle. vinglar fram som om jag fan vore full. usch för förkylning. solen skiner och jag sitter på balkongen och vill leka vattenkrig med alla andra utanför. vill vara frisk. viill njuta av livet. men något är ivägen... något grönt och slemmigt.

nej nu har jag varit tillräckligt klagande i detta inlägg. tänk om man skulle ta tag i sig själv och kanske förflytta sig till balkongen , rulla ut tvn och kolla på en underbara traven som typ rullar och ekar i lägenheten. mmmm vilket underbartprogram. verkligen....
haft telefonen fast vid örat , utbytt några välbehövda ord med min vän X antal mil ifrån mig. snart kommer du , det ska bli rikigt bra..
Just nu är jag så jävla trött. trötttrötttrött. livet som igår var på TOPP.  skönk snabbt till en lägre nivå.

Men man får se det possitiva i det hela , jag är ju intee dödens iaf. får blicka frammåt på helgens bravader , festen med finnarna , norskarna och svennarna. firma fest med 5 timmars bordsplacering. wonderfulll.

höjjing , dags för lite jumpingjack :)


Lite bloggentusiasm kanske

ska väll göra som allt annat folk och skaffa mig en liten skrivar hörna , så alla intresserade själar kan få dela mina dagar och tankar. just nu njuter jag fullt ut av livet. solen skiner och Oslo är sommar om något. Tänkte steka mig och min fina dator på balkongen , men just nu har grannen grillparty med tema baröverkropp. okej kanske inte party. men dom är minst 2. så jag stannar inne. och kikar på sommarsolen genom rutan. kanske vågar smyga mig ut snart !  ;) japp jag känner tentaklennar ladda sig. nu ska jag skriva färdigt detta sen stappla ut.

jag kan ju i detta invigninsinlägg underrätta er om att jag haft 2 underbara helger. Helg 1 ; kryssning till danmark med jobbet. det var helt kung. gick av i danmark 8 me våra nya norska polare och tog en bira i solen. somnade vid 10. ja turen behöver inte förklaras mer. den var rikigt bra. PS. jag har fått leka titanic längst fram. (typ).

Helg 2. Sälen , ski&Rock TAKIDA. ja det behöver egentligne inte presenteras mer. Gänget , vädret , afterskin ( utan skidåkning) sena nätter , tidiga mornar , takidatakidatakida , mitt foto med mannnen i pumpbolaget, HC. ja allt var klockrent. garatnerat en gjord tradition.

Valborg har även avfyrats. det var grejt.. Och fyfan vilket drag det var på wäsa. ojoj om ni missa det. årets event (!!!).

i helgen blir det firmafest i insjön. Claaas fyller 90 bast. fan alltså , jag tänker glida ur stolen om jag hamnar bredvid nån finne. det känns lite småjobbigt. OCH jag mår redan lite illa. blotta tanken att jag ska behöva bestiga ejendalsäckelarena gör mig svimmfärdig. men ibland får man väll bita ihop. 2500 personer , ja det blir nog en jävla firmafest :P

nu har jag invigt min blogg tillräckligt... berättat om några spännande äventyr. några tankar.  Men , bloggen skall omgöras. min smartahjärna har bara inte rikigt klurat ut hur fan man ändrar. konsiga siffror runt om. jaja ,det blir grejt :D

Solong. in i balkonngens spännande atmosfär. vara offensiv och kasta en blick över och knyta en kontakt ! :P

RSS 2.0