pruppiluppen



TJENAHEJ.


Maria Berg är en slö liten FIS som bara ligger i sängen och orkar inte göra nånting. Inte ens skriva en liten rad i sin  finfina Gert Johnnys blogg. Så ja jag fick helt enkelt ta saken i egna händer och styra upp lite här då. 

Nu är vi nästan hitkommna till stallkroken 10E allesammans iaf. En hel liten familj har vi blitt som består av Isabel Maria Jens Maggi Jossan och snart även en Alex! Blir kanon bra de, även fast det bara är Maria och Jens som bor här. För ja, de är ju faktiskt ett par och vi andra är bara här på besök. JAA så är det! Helst när Armen ska komma hit och kika på lite brister i bygget vi har, ja då får han möta en svensk röd volvo med tre tjejor  i varje gång.. 

Igår var vi till Ikea iaf, för vi behövde köpa en potatisskalare vilket Jens tyckte var helt onödigt att åka dit för. Men det blev en del annat också, bland annat en fin Grön badrumsmatta, glas, tallrikar, lampa med INTE passande glödlampor till och en del andra grejor och ja juste! en potatisskalare :))

imorrn åker maaris hem för att köpa strumpa hela helgen lång utan mormor med pajjen. Jossan lämnar landet på fredag , Jens åker till Oslo, och resten blir kvar över helgen.





Här passar vi på att lägga in en kanonfin bild på Jossan och hennes Adolf
när de är ute och kör pappsen hennes volvo lastbil med kortet i högsta hugg!
titta och njut!



nu orkas det  faktiskt inte skrivas någe mer för denna dag,
 det är väl faktiskt tid för att dra sej tillbaks nu .

Och ja om ni undrar vem som var gästbloggaren i detta fina inläggså ska jag ge er en ledtråd.
den som skrev var någonsSyrra.... 



over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0